Join the
Team

Samen de volgende generatie versterken?

Samen met ons team van vrijwilligers, trainers en professionals, zetten wij ons in om jongeren te leren om mentaal sterk te worden. Wij zijn allemaal anders, maar zijn allemaal open minded, eerlijk, respectvol, inclusief, positief en gefocust op hetzelfde doel!

Wil je je inzetten voor Braive? We zijn altijd nieuwsgierig naar nieuwe mensen om ons team te versterken. Zo zijn wij bijvoorbeeld op zoek naar een leuke stagiair! Bekijk hier onze vacatures of neem contact met ons op via hello@braive.one

‘Mijn stage bij Braive was voorbij voordat ik het wist! De eerste dag dat ik bij Braive kwam voelde ik mij gelijk thuis! Daarnaast kreeg ik vanaf het begin al goede begeleiding. Ik heb ontzettend veel geleerd tijdens mijn stage. Buiten dat ik al mijn leerdoelen heb behaald, heb ik ook veel over mezelf geleerd en ben ik heel erg gegroeid als persoon. Ik heb in veel verschillende programma’s gewerkt die ik voorheen nog niet kende en geleerd hoe je betere teksten kunt schrijven. Ook kon ik mijn creativiteit kwijt in de social media posts! Ik ga de Braive familie heel erg missen.

Sofie, staigair